Tips & Trics

1 juni 2016

Op deze pagina vindt u meer informatie over te verzorging van de planten uit ons assortiment. Wij hebben er al mogelijke aan gedaan om het product met veel aandacht en verzorging aan u te kunnen leveren en nu is het aan u om zo lang en natuurlijk mogelijk van het product te kunnen genieten. Wij willen u zoveel mogelijk informatie verschaffen over de verzorging van onze producten en met welke leefomstandigheden u het langst van onze producten kunt genieten. Voor de één zal dit vanzelfsprekend zijn, maar een ander kunnen wij wellicht een stapje in de goede richting helpen.

Do it yourself DIY Naturally Nature

Er zijn een tal van mogelijkheden van decoratie deze hebben wij zoveel mogelijk geprobeerd te bundelen op onze website en social media en wij hopen u hiermee ook te kunnen inspireren. Neem daarom gerust een kijkje op ons Facebook of Pinterest account.

Heeft u zelf tips of inspiratie welke u graag met ons wilt delen, dan horen wij dit graag. U kunt dit naar ons versturen via het contact formulier of mailen naar info@naturallynature.nl.